BIGtruck Advertorial


Cabine bekleding op maat bij BIGtruckshop A67

Cabine interieurs worden steeds fraaier en af fabriek kun je tegenwoordig hele mooie kleuren en bekleding varianten kiezen. De meeste chauffeurs krijgen echter gewoon de standaard uitvoering, maar die kun je zelf aanpassen met bekleding op maat. Of je nou gaat voor lederlook, ‘oldskool’ Deens pluche of juist een strakke, moderne vormgeving, er is van alles te koop voor in je cabine.

BIGtruckshop A67 in Asten heeft een uitgebreid assortiment aan gordijnen, raambanden, tunnelhoezen, vloermatten, dashboardtafels en alles wat je daar maar bij kunt verzinnen. In de shop in Asten is een grote voorraad aanwezig maar het is vrijwel niet te doen om alles in voorraad te hebben. De mogelijkheden zijn namelijk ongekend door het aanbod van materialen, kleuren, borduurpatronen, stiksels en dergelijke. Ga maar na, heb je een Scania S- of R cabine? En met een handbak of een automaat? Ook dingen als een draaibare bijrijdersstoel, een koelkast in een schuiflade en dergelijke hebben consequenties voor de bekleding die je toepast. Voor een oplossing op maat is een bezoek aan de shop of een telefoontje dan ook het beste.

Gordijnen actie

Op de website van BIGtruckshop A67 is bijvoorbeeld een keur aan gordijnstoffen te zien, maar waar het gaat om tunnelhoezen en dergelijke is het maatwerk. Dat geldt ook voor stoelhoezen. Als je weet dat een merk als DAF al drie verschillende types stoelen monteert dan weet je dat ook dat maatwerk is. De kans dat je iets bestelt dat niet past is dan ook groot, vandaar dat een bezoekje aan de shop altijd beter is. Je kunt dan ter plaatste kijken, voelen en bij twijfel zelfs passen in je eigen truck. En wat als jouw specifieke product niet op voorraad is? ,,Dan bestellen we het waar je bij staat, waarna we het opsturen of klaar leggen zodat je het op kunt pikken in de shop’’ aldus eigenaar Peter Schreurs.

Actiepakketten

Peter vertelt: ,,Ons assortiment is enorm en momenteel bieden we uit de voorraad in de shop korting op gordijnen. Dat wil zeggen, als je een set gordijnen koopt dan krijg je een bijpassende raamband met 50% korting. Daarnaast hebben we een groot aantal speciale aanbiedingen, maar die moeten je maar net passen’’. Alle reden voor een bezoekje aan BIGtruckshop A67 in Asten dus, want naast bekleding vind je daar Poppy’s, koffiezetapparaten, allerlei goodies zoals capjes, stickers, lampjes en alles wat je maar kunt verzinnen.

Truckjunkie en TIA

Een speciale stelling is ingericht met spullen van Truckjunkie. Hier vind je een enorm assortiment aan pins, stickers, lichtbakjes en andere populaire items van deze Nederlandse organisatie. Truckjunkie ontwerpt alles zelf en BIGtruck is er trots op dat onze shop ‘official dealer’ is van Truckjunkie. Dat zijn we ook van de Truckers International Association. Alle official merchandise van TIA vind je in Asten of online via deze link. Of het nou een lichtbakje is, een T-Shirt, een cap of andere TIA goodies, je vindt het bij BIGtruckshop A67!

Iep van der Meer