Editie 07 | 2022

VOORWOORD BIGTRUCK

Editie 07 | 2022

VOORWOORD BIGTRUCK

Het is eind juli, hartje zomer en het is tijd voor een hele nieuwe BIGtruck! Hopelijk werkt het weer een beetje mee als je dit leest in je campertje, boot, tent of in de door collega’s verfoeide caravan. Als dat niet zo is dan heb je tenminste wat te lezen en video’s te kijken in dit boordevolle zomernummer!

In deze BIGtruck gaan we mee met de jongste chauffeur van Nederland, Bernhard. Hij rijdt voor Krommenhoek op een stoere Scania 4 asser. Verder gingen we in gesprek met Ladytrucker Aritha van de Gruiter, reden we mee met Justin Wolffers van P&M Jansen uit Rotterdam en hebben we de spectaculaire Scania R560 Topline showtruck van Malcolm. Verder een verhaal met de nieuwe DAF XG van Tiltrans, alles over waterstof en elektrisch rijden en nog veel meer!

Intussen werken we achter de schermen keihard aan de BIGtruck Trophy 2022. Het mag eindelijk weer, en aangezien het voorseizoen bomvol zat met truckshows kozen we deze keer voor het weekend na dat andere grote truckfestival, namelijk zaterdag 6 & zondag 7 augustus. Dat was altijd het ‘Nog Harder’ weekend, maar aangezien die show niet door gaat hebben wij die datum in overleg vastgelegd. De show vindt plaats in Asten, bij onze BIGtruckshopA67. Dat is wel zo praktisch, want naast een verharde, verlichte parking hebben we daar alles bij de hand. Je kunt er tanken, wassen, eten en zelfs met je partner een kamer boeken in het Best Western hotel!

Het aantal inschrijvingen loopt mooi door, maar er is nog plek als je dit leest. Aanmelden kan zolang er ruimte is via deze link. Je krijgt dan niet alleen toegang tot het evenement, maar voor het inschrijfgeld mag je ook deelnemen aan de barbecue en krijg je op zondagochtend een ontbijt geserveerd. Tijdens de show is er van alles te doen, waaronder een kidscorner, een horeca plein, een chauffeursmarkt en uiteraard onze BIGtruckshopA67 met mooie aanbiedingen.

Keep on Truckin’

Iep van der Meer namens Team BIGtruck