Editie 5 | 2022

Voorwoord BIGtruck

Editie 5 | 2022

Voorwoord BIGtruck

BIGtruck is bezig met het negende jaar in successie en we groeien nog steeds! Vooral de nieuwe website zet zoden aan de dijk, sinds de introductie zijn we bijna verdubbeld in bezoekersaantallen, en het blijkt dat lezers langer blijven hangen en verder zoeken op de website. Dat is natuurlijk ook precies waarom we die operatie aan gingen, want zo’n nieuwe website kost veel tijd, inzet en geld.

Met vaste plekken voor onze video’s, blogs en podcasts en een uitgebreide evenementenkalender is er veel meer te beleven dan voorheen. Als je er nog niet geweest bent, check even www.bigtruck.nl!

Naast de nieuwe website hebben we ook niet stil gezeten en hebben we voor dit jaar weer de BIGtruck Trophy op de planning staan. Deze zal plaats vinden in het weekend van 6 & 7 augustus aanstaande. In samenspraak met de organisatie van ‘Nog Harder Lopik “ hebben wij de datum van hun event gekregen en kunnen wij er een mooi weekend van maken. Wil jij erbij zijn, meld je dan aan!

In deze nieuwe editie lees je alles over de spectaculaire Scania 530S van Veenplant. Een combi met als thema de ‘King of Kickboxing’ Rico Verhoeven! Verder doken we dieper in de techniek van de Broshuis 2Connect containerchassis, lieten we onze Pacton trailer uitlijnen en reden we met een elektrische DAF CF. In onze BIGtruck RoadTest hebben we de primeur met de Scania 460R Super, een bekend gezicht met een compleet nieuwe aandrijflijn!

Kortom, er is weer genoeg te genieten in BIGtruck online magazine, en vergeet ook onze nieuwe podcast niet te beluisteren!

Keep on truckin’

Iep van der Meer namens team BIGtruck