BIGTRUCK PODCAST NR 5

In de nieuwe BIGtruck Podcast interviewt Wim Brons Tim de Jong en Iep van der Meer. Het ontaarde in een gezellig gesprek van hoe het allemaal zo ver gekomen is met BIGtruck, en hoe het journalistieke landschap ook in de transportwereld veranderd is.

Onze website www.trailertotaal.nl bestaat inmiddels tien jaar en BIGtruck is bezig aan zijn negende seizoen. In deze mei aflevering van onze podcast kijkt presentator Wim Brons met Iep en Tim naar de Truckjournalistiek, de geschiedenis en de toekomst (van het transport). Verhalen over Truckstar, Rusland, Uitgevers en tijdschriften, 'Altijd aan staan', flexibel werken (na Corona), chauffeurs in deeltijd, Reizen en avonturen, Elektrificatie en chauffeurstekort, De rol van BIGtruck als medium en het feit dat er de komende 10 jaar meer gaat veranderen dan in de afgelopen 50 jaar. Hebben we daar wel zin in?

HET MEDIUM VOOR CHAUFFEURS Wim Brons van Vlakland Communicatie werkt inmiddels al weer ruim drie jaar mee aan de BIGtruck Podcast. Hij verzorgt daarin niet alleen de techniek, maar hij presenteert ook mee, leidt het gesprek in goede banen en stelt verhelderende vragen. Wim Brons was ook de man die ons ooit op het spoor van de Podcast bracht. Volgens hem was dat hét medium voor chauffeurs, want je kunt het immers beluisteren op een moment dat jou dat het best uitkomt.

Toen we begonnen stond de hele podcast wereld nog in de kinderschoenen, maar inmiddels kun je te kust en te keur podcasts beluisteren over allerlei zaken. Wat ook helpt is dat moderne autoradio's gewoon een Spotify linkje hebben, waardoor het helemaal eenvoudig is. Luister hier onze nieuwste podcast, of op je favoriete podcast App.

Luister onze podcast