Editie 04 | 2022

Voorwoord BIGtruck

Editie 04 | 2022

Voorwoord BIGtruck

Na een matige, druilerige winter en een winderig en al net zo nat voorjaar is de lente aangebroken. De zonnebril kan weer op, de korte broek aan en de file’s worden weer een stuk interessanter qua uitzicht. Het is de tijd dat iedereen zijn truck klaar maakt voor de zomermaanden en het showseizoen. Sommigen poetsen zich een versuffing, anderen zetten compleet nieuwe trucks op de weg die hoge ogen gaan scoren op truckshows. Een hele bijzondere is de nieuwe Renault van Hans Brolsma. In dit nummer zie je die truck en vertelt Hans waarom hij koos voor dit Franse merk.

Nieuw in BIGtruck is de column van chauffeur Jarno van den Noort. In BIGtruck nummer 3 stond een verhaal over deze schrijvende chauffeur die niet alleen gedichten, maar ook blogs schrijft. Hij bekijkt de wereld door de voorruit van zijn truck en zijn gedachten weet hij als geen ander in teksten om te zetten.

Verder gingen we op bezoek bij Samantha Bouw met haar nieuwe MAN, gaan we dieper in op alternatieve dieseltechniek met de Achates motor en maakten we een rij-impressie met een Renault T Evo met onze eigen BIGtruck Pacton testoplegger. Kortom, een nieuwe BIGtruck, boordevol met leuke en informatieve verhalen.

Mis niks en volg ons op social media zoals Facebook, Twitter, TikTok, Youtube en Instagram en scoor die sticker bij onze BIGtruckshop A76. Niet om er geld mee te winnen maar gewoon uit loyaliteit, omdat je onze gratis media een warm hart toedraagt.

Keep on truckin’

Iep van der Meer namens Team BIGtruck