BIGtruck magazine

Colofon

BIGtruck Online Magazine is een gratis online magazine over trucks, hun chauffeurs en de wereld van het wegtransport. Verder alles over de bewegingen in de Transport & Logistieke Sector en verschijnt twaalf keer per jaar. Gratis & online. Volg ons op Facebook of stuur een mail met onderwerp 'Ik wil het' naar info@transwebgroup.com en je krijgt BIGtruck voortaan direct in je mailbox. Handig hè? De inhoud wordt samengesteld door: Iep van der Meer, Tim de Jong, Niels van Duijvenboden en Alex Miedema Heb jij een leuk idee voor een artikel? Mail: iep@transwebgroup.com Ook adverteren in BIGtruck Online Magazine? Ja, hou die gedachte vast en bel Dirk-Jan. Contact Dirk-Jan Verhoef dirkjan@transwebgroup.com +31(0)6-30 12 81 50 Uitgever Transwebgroup Coöperatief U.A. Telefoon: +31(0)6-30 12 81 50 info@transwebgroup.com BIGtruck Online Magazine is een uitgave van de Transwebgroup Coöperatief verschijnt iedere maand op de laatste vrijdag van de maand. Het is niet toegestaan om materiaal uit deze online uitgave(s) voor commerciële doeleinden aan te wenden. Fotomateriaal voor privégebruik of op social media is toegestaan, maar wel met bronvermelding en indien mogelijk een link.

Iep van der Meer

Iep is bedrijfswagen journalist maar diep in zijn hart ook nog steeds chauffeur. Als testchauffeur maakt Iep deel uit van de groep internationale specialisten die de bij de industrie zeer gerespecteerde duizend punten test uitvoert.

M: +31(0)6-51 18 76 51 E: iep@transwebgroup.com

Tim de Jong

Tim de Jong is als vakjournalist in het wegvervoer actief sinds 1987. Een jaar waarin er nog geen sprake was van Euronormen voor uitlaatgassen, maar wel het jaar waarin de eerste elektronisch geregelde dieselpomp op een truck geïntroduceerd werd: de Scania 143.470. De eenwording van de Europese binnenmarkt was nog vijf jaar weg en de EU was veel meer georiënteerd op het westen van Europa dan nu het geval is.

M: +31(0)6-27 34 06 95 E: tim@transwebgroup.com

Niels van Duijvenboden

Niels van Duijvenboden (1983) is niet alleen een liefhebber van vrachtwagens, hij is ook chauffeur. Voor BIGtruck maakt hij met regelmaat prachtige reportages.

E: niels@transwebgroup.com

Maarten van der Westen

Maarten was op jonge leeftijd al gek op vrachtwagens. Na wat omzwervingen in de logistiek is hij nu als auto- en truckjournalist op zoek naar verhalen van chauffeurs met dezelfde passie.

Nathalie Voorn

Communicatie & Marketing

M: +31(0)6-51 02 87 40 E: nieuwsbrief@transwebgroup.com

William Siben

William Siben is chauffeur, en doet graag veel met truckfotografie, waarmee met name de focus ligt op showtrucks die na een weekend mooi wezen op een evenement, de volgende dag gewoon weer aan het werk worden gezet. Naast het posten daarvan op sociale media, maakt hij sinds 2020 ook reportages voor BIGtruck.

Kenzo Que

Kenzo is tijdens kantoortijden voornamelijk bezig met de financiële cijfertjes als Treasury Specialist, maar is naast de cijfertjes ook handig met video. Al sinds 2015 is Kenzo verbonden aan BIGtruck en ondersteund het team met diverse video werkzaamheden.

Dirk-Jan Verhoef

Account Management

Dirk-Jan Verhoef is onze account manager en de spin in het web van Transwebgroup. Met zijn enorme netwerk in de transport- en mediawereld is hij het contact tussen de adverteerder en onze doelgroep, die van chauffeurs, transportondernemers, de industrie en de trailerbouw en carrosseriebranche. Dirk-Jan heeft een enorme passie voor alles waar wielen onder zitten, van de racerij en het driften tot en met trucks en alles wat daar bij hoort. Daarnaast is Dirk-Jan Verhoef de drijvende kracht achter de BIGtruck Trophy en de samenwerking met BIGtruckshopA67 in Asten.

M: +31(0)6-30 12 81 50 E: dirkjan@transwebgroup.com

Voor meer informatie, ga naar onze website