BIGtruck Evenementen


Opening BIGtruckShopA67

In het weekend van 25 en 26 september werd onze BIGtruckShopA67 geopend na een grote verbouwing. Dat was een mooie gelegenheid voor een feestje, en dat werd het ook! Zo’n 100 trucks stonden het hele weekend ter verhoging van de feestvreugde opgesteld tijdens de Truckmeeting en het werd een gezellige boel.

Het complete interieur van BIGtruckShopA67 werd op de schop genomen en voortaan is er meer ruimte en overzicht en een uitgebreidere collectie accessoires, gadgets en hebbedingen. Of je nou nieuwe Zweedse klompen zoekt, nieuwe gordijnen voor je truck, een lekker geurtje voor in je cabine of een camera systeem, het is allemaal voorradig!

Verder is er voortaan meer ruimte voor onze samenwerking met Truckjunkie, want ook daar is het assortiment fors uitgebreid. Daarnaast vind je alle bekende merken in de BIGtruckshopA67, met Poppy, Strövels, Haloview, Great Lion, Kenotek, Labro bekleding en nog veel meer! Opvallend is dat er veel meer ruimte en overzicht is in de shop door de nieuwe indeling. Wat bleef is een gezellige koffiehoek voor als je even moet wachten op de wasstraat.

Tijdens de A67 Truckmeeting waren ruim honderd chauffeurs met hun truck naar Asten gekomen voor een eerste gezellige samenkomst na heel veel afgelaste evenementen. Dit zorgde voor een gezellige sfeer in- en rond de shop. Vooral in de late uurtjes was het een prachtig plaatje met alle lampen aan. Voor menigeen werd het een kort nachtje in Asten, geheel in het thema van de Brabantse nachten zullen we maar zeggen!

Alles bij elkaar kunnen we spreken van een groot succes. Heb je het feestje gemist? De BIGtruckshopA67 is gewoon dagelijks open, inclusief op zaterdag.

Iep van der Meer Foto’s: Siebe_truckfotografie en Lukas Hermanns


Ontvang het laatste nieuws van BIGtruck in je mail!