ADVERTORIAL

BIGtruck Advertorial


CELSINEO koelt in drievoud

Het gepatenteerde trailerkoelsysteem CELSINEO zet de wereld van de koel-logistiek op zijn kop: drie onafhankelijke koelmodules kunnen variabeler, met grotere temperatuurstabiliteit en minder risico op uitval temperatuur behouden dan een enkele koelcircuit – dit biedt maximale beschikbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie.

Koelen en ontdooien tegelijk

Dankzij de intelligente regeling van de koelmodules kan de CELSINEO tegelijkertijd koelen en ontdooien. Twee koelmodules koelen en handhaven de gewenste temperatuur, en één module staat in ontdooistand. Hierdoor worden de gevreesde temperatuurpieken tijdens ontdooicycli tot een minimum beperkt. Bovendien wordt een permanent stabiele temperatuurcurve gerealiseerd, waardoor de goederen in het ruim altijd op de ideale temperatuur worden gehouden.

"One-stop shop" principe vereenvoudigt onderhoud en service

Service en onderhoud van de aanhangwagen en de CELSINEO koelunit kunnen tijdens één enkel bezoek aan de werkplaats worden uitgevoerd. Het is niet meer nodig om naar verschillende werkplaatsen te reizen, het gebruik van een gecertificeerde koeltechnicus is niet meer nodig. Dankzij het hermetisch gesloten koelcircuit en de extreem lage hoeveelheden koelmiddel hoeft het koelcircuit van de CELSINEO niet jaarlijks op lekken te worden gecontroleerd. Wachttijden en uitvaltijden worden zo aanzienlijk verminderd en de bedrijfstijd wordt gemaximaliseerd.

Celsineo - een merk van Liebherr en Krone

Innovatieve koeltechniek van Liebherr, veelzijdige koelopleggers van Krone - CELSINEO bundelt high-tech. CELSINEO is verkrijgbaar als onderdeel van een aantrekkelijk totaalpakket bestaande uit koelunit, Krone Cool Liner, Krone Telematics en Krone Fair Care Complete.