Colofon

BIGtruck Online Magazine is een gratis online magazine over trucks, hun chauffeurs en de wereld van het wegtransport. Verder alles over de bewegingen in de Transport & Logistieke Sector en verschijnt twaalf keer per jaar. Gratis & online.


Volg ons op facebook.com/bigtruckmagazine of stuur een mail met onderwerp 'Ik wil het' naar info@transwebgroup.com en je krijgt BIGtruck voortaan direct in je mailbox. Handig hè?


De inhoud wordt samengesteld door: Iep van der Meer, Tim de Jong, Niels van Duijvenboden en Alex Miedema


Heb jij een leuk idee voor een artikel? Mail: iep@transwebgroup.com Ook adverteren in BIGtruck Online Magazine? Ja, hou die gedachte vast en bel Dirk-Jan.


Contact Dirk-Jan Verhoef

dirkjan@transwebgroup.com

+31(0)6-30 12 81 50


Uitgever

Transwebgroup Coöperatief U.A.

Telefoon: +31(0)6-30 12 81 50

info@transwebgroup.com


BIGtruck Online Magazine is een uitgave van de Transwebgroup Coöperatief verschijnt iedere maand op de laatste vrijdag van de maand.


Het is niet toegestaan om materiaal uit deze online uitgave(s) voor commerciële doeleinden aan te wenden. Fotomateriaal voor privégebruik of op social media is toegestaan, maar wel met bronvermelding en indien mogelijk een link.

IEP VAN DER MEER

Iep is bedrijfswagen journalist maar diep in zijn hart ook nog steeds chauffeur. Als testchauffeur maakt Iep deel uit van de groep internationale specialisten die de bij de industrie zeer gerespecteerde duizend punten test uitvoert.


M: +31(0)6-51 18 76 51

E: iep@transwebgroup.com

TIM DE JONG

Tim de Jong is als vakjournalist in het wegvervoer actief sinds 1987. Een jaar waarin er nog geen sprake was van Euronormen voor uitlaatgassen, maar wel het jaar waarin de eerste elektronisch geregelde dieselpomp op een truck geïntroduceerd werd: de Scania 143.470. De eenwording van de Europese binnenmarkt was nog vijf jaar weg en de EU was veel meer georiënteerd op het westen van Europa dan nu het geval is.


M: +31(0)6-27 34 06 95

E: tim@transwebgroup.com

ALEX MIEDEMA

Alex is freelance bedrijfswagenjournalist met als specialismen trucksport en bijzondere voertuigen. Daarnaast is hij ook hyperactief op de diverse sociale media. 

NIELS VAN DUIJVENBODEN

Niels van Duijvenboden (1983) is niet alleen een liefhebber van vrachtwagens, hij is ook chauffeur. Voor BIGtruck maakt hij met regelmaat prachtige reportages.


E: niels@transwebgroup.com

NATHALIE VOORN

Communicatie & Marketing


M: +31(0)6-51 02 87 40

E: nieuwsbrief@transwebgroup.com

Like en volg ons op Facebook!