Voorwoord BIGtruck nummer 6 - 2020

Voorwoord BIGtruck nummer 6 - 2020

In dit rare jaar blijft BIGtruck natuurlijk gewoon verschijnen, al hebben we de interval wat aangepast. Ook wij hebben te maken met de financiële gevolgen van de crisis, maar gelukkig is het voltallige BIGtruck team nog kerngezond!

In dit extra dikke nummer vind je deze keer geen Corona verhalen. Eerlijk gezegd hebben we het wel een beetje gehad met die crisis, en we hebben dan ook alleen maar dikke verhalen met stoere trucks, showtrucks en echte werkauto’s. Uiteraard met de nodige filmpjes, zoals je dat van ons gewend bent.

Een regelrechte primeur is de nieuwe MAN TGX waarmee we onze eerste BIGtruck RoadTest van 2020 hebben gereden. Na de introductie in februari van dit jaar leek iedereen de nieuwe MAN al bijna weer vergeten te zijn, maar ondanks de kleine vertraging is hij nu dan echt leverbaar. BIGtruck was er als de kippen bij om de nieuwe MAN aan de tand te voelen en dat was het wachten waard. Critici zullen, afgaande op de foto’s niet meteen onder de indruk zijn maar geloof ons, als je hem in het echt ziet dan staat er een compleet nieuwe truck!

Verder in dit nummer heel veel leuke verhalen over chauffeurs die gewoon hun werk doen, maar dan wel met heel veel plezier. Kortom, een hele dikke BIGtruck met leuke nieuwe video’s en uiteraard een nieuwe BIGtruck Podcast. Blijf gezond, pas goed op jezelf en veel lees, kijk en luisterplezier!

’Keep on Truckin’

Namens team BIGtruck, Iep van der Meer